The Sims 4 koodit

by Love Sims
The Sims 4 koodit

Koodiluukku aukeaa näppäinyhdistelmällä CTRL + SHIT + C
(Macilla command + shitf + c)

Testingcheats [on/off] = sallitaan “testihuijauskoodit”. Tämä koodi taas mahdollistaa alla näkyvät koodit: JUKSEKODENE TIL THE SIMS 4

The Sims 4 kooditTulos
helplista käytettävissä olevista koodeista
resetSim [etunimi] [sukunimi]resetoi kyseinen sim (saattaa auttaa mm. bugaavaan simiin)
kaching1,000 simoleonia talouden varoihin
rosebud1,000 simoleonia talouden varoihin
motherlode50,000 simoleonia talouden varoihin
death.toggleestää kuolemisen
fullscreenkoko näyttö-pelitila päällä / ei päällä
FreeRealEstate [on/off]kaikki tontit ilmaiseksi kaupungissa / naapurustossa
HeadlineEffects [on/off]piilottaa kaikki pään yllä leijuvat asiat (plumbobsit, ajatuskuplat jne.)
quitlopeta peli / pelivalikko
money [rahamäärä]antaa taloudelle valitsemasi summan rahaa
bb.ignoregameplayunlocksentitlementsaa käyttöösi kaikki lukitut urapalkinnot/esineet
bb.moveobjectsmahdollistaa sellaisten tavaroiden, joiden siirto ei muuten olisi mahdollista, siirtelyn (liikuta esim. keskellä huonetta olevaa esinettä pystysuunnassa, 0-näppäimestä alas ja 9-näppäimestä ylös)

Miten huijauskoodeja syötetään The Sims 4 -pelissä?

Kun haluat käyttää huijauskoodeja The Sims 4 -pelissä, avaa ensin huijausruutu painamalla pelin aikana näppäinyhdistelmää Ctrl + vaihto + C PC:llä tai Macilla. Näkyviin tulee huijausruutu, johon huijauskoodin voi kirjoittaa. Muista painaa Enter-näppäintä, kun olet kirjoittanut huijauksen.

 

Miten huijaamalla saa lisää simoleoneja?

The Sims 4 -pelin rahahuijaukset:

  • Koodilla ”rosebud” tai ”kaching” saa 1 000 simoleonia.
  • Koodilla ”motherlode” saa 50 000 simoleonia.

 

Miten kaikki talot maailmankartassa muutetaan ilmaisiksi?

Kodin valitseminen simeille pelin aluksi voi olla haastavaa. Mikset siis avaisi käyttöösi enemmän mahdollisuuksia kiinteistöjen maailmassa? Avaa huijausruutu ja kirjoita ”FreeRealEstate On”, niin simisi voivat muuttaa mille tahansa asuintontille hinnasta riippumatta. Huijauksen saa pois käytöstä kirjoittamalla huijausruutuun ”FreeRealEstate off”.

 

Miten rakennuskuvaston lukitut uraesineet avataan ostettaviksi?

Siirry tätä rakennushuijausta varten rakennustilaan. Avaa sitten huijausruutu ja kirjoita ”bb.ignoregameplayunlocksentitlement”.

 

Miten avataan huijaukset, jotka päivittävät esineiden tilan?

Kun kerrot jotakin tarinaa, saatat haluta esineiden olevan tietyssä tilassa, esimerkiksi keittiön työtasojen olevan likaisia tai puhtaita. Huijauskoodi ”testingcheats true” mahdollistaa esineiden tilan muuttamisen tällä tavoin. Pidä vaihtonäppäintä painettuna napsauttaessasi esinettä ja valitse sitten tilanteen mukaan Likaiseksi tai Puhtaaksi.

 

Miten simin voi kaukosiirtää, jos hän ei ole vampyyri?

Kirjoita ”testingcheats true”. Napsauta vaihtonäppäin painettuna maata kohdasta, johon haluat simisi siirtyvän, ja valitse Kaukosiirry tänne.

 

Miten simien tarpeita manipuloidaan?

Jos simisi olo on kurja ja haluat säätää hänen tarpeitaan tehdäksesi hänet taas iloiseksi, avaa huijausruutu ja kirjoita ”testingcheats true”. Napsauta haluamaasi simiä vaihtonäppäin painettuna ja valitse sitten Tee iloiseksi.

 

Miten simin voi jättää staattiseen tilaan?

Jos simisi on tilassa, jossa hänen kaikki tarpeensa ovat vihreällä (tai vaikka punaisella), ja haluat hänen pysyvän tässä tilassa pitkään, avaa huijausruutu ja kirjoita ”testingcheats true”. Napsauta haluamaasi simiä vaihtonäppäin painettuna, valitse Tarvehuijaus ja valitse sitten Poista tarpeen aleneminen käytöstä. Voit palauttaa tarpeiden normaalin alenemisen noudattamalla edellä olevia ohjeita ja valitsemalla Ota tarpeiden aleneminen käyttöön -vaihtoehdon.

 

Miten taloudelle asetetaan tietty määrä simoleoneja?

Jos haluat, että taloudella on tietty määrä simoleoneja, avaa huijausruutu ja kirjoita ”testingcheats true”. Kirjoita sitten ”Money X”, jossa X on haluamasi rahasumma.

Jos siis kirjoitat ”Money 145897”, talouden varoiksi tulee täsmälleen 145 897 simoleonia.

 

Miten esineitä saa siirrettyä vapaasti minne vain?

Joskus rakennustilassa saatat haluta sijoittaa esineitä (kuten kalusteita tai ikkunoita) sellaisiin paikkoihin, joissa ruudukko ei niitä salli. Tämä onnistuu, kun kirjoitat huijausruutuun ”bb.moveobjects on” ja valitset esineen, jonka haluat sijoittaa. Huomaat, että voit nyt sijoittaa esineitä vapaasti minne haluat.

 

Miten rakennuskuvaston piilotetut esineet saa näkyviin?

Rakennuskuvasto sisältää jotakin piilotettuja esineitä, kuten pelin sisäisiin tapahtumiin liittyviä esineitä, joita ehkä haluaisit käyttää. Tämä onnistuu, kun kirjoitat huijausruutuun ”bb.showhiddenobjects”. Piilotetut esineet näkyvät nyt rakennuskuvastossa, ja niitä voi käyttää vapaasti.

More Love CC

more love cc